У четвер, 21 січня, стало відомо про страшний інцидент у Полтаві. Місцевий житель жорстоко вбив собаку, у якої залишилося четверо цуценят. Двом з них вже знайшли люблячі сім'ї, але ще двоє залишилися в тимчасовому притулку для тварин.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України в соцмережі Facebook.

"Прикро, що люди часом бувають дуже жорстокими та безжальними, такій поведінці не існує ніяких виправдань. Крім того, за жорстоке поводження з тваринами передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність - від штрафу до позбавлення волі!

Та все ж, є безліч волонтерів, які опікуються притулками, рятують тварин, забираючи їх з вулиць та влаштовують у нові домівки. Патрульні поліцейські відвідали один із таких притулків, привезли тваринам їжу та влаштували фотосесію, для того аби ви поглянули на цих чотирилапих, які досі мріють про домівку, в їх очі, які сповнені самотності та надії на щастя.

поліцеський з цуценям, фото facebook.com/mvs.gov.ua
поліцеський з цуценям, фото facebook.com/mvs.gov.ua

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

поліцеський з цуценям, фото facebook.com/mvs.gov.ua
поліцеський з цуценям, фото facebook.com/mvs.gov.ua

Ви колись мріяли про вірного товариша? 🐶Якщо так, то саме час відвідати притулок для тварин і змінити своє життя назавжди. Ми щиро віримо, що наша публікація відгукнеться у серці хоча б однієї людини та в сиротинці для тварин стане менше мешканців", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка".

Як повідомляв портал Знай.uа, українка обігріла нещасне цуценя, а отримала дружбу небезпечного хижака: "Це ж вовк!"

Також портал Знай.uа писав, що під Львовом священик врятував покаліченого пса: зламали лапи, розстріляли і залишили вмирати.