Взяв цуценя з вулиці, щоби потім познущатись та знов туди й викинути - поліція відкрила кримінальне провадження через побиття собаки.

Шкуродер познущався з цуценяти у під'їзді багатоповерхівки Шевченківського району. Відео з камер спостереження потрапило до мережі.

До київської поліції звернувся місцевий мешканець. Він написав заяву про побиття безпритульного пса.

Правоохоронці з'ясували, що киянин 87-го року народження підібрав цуценя з вулиці кілька тижнів тому. Наразі невідомо, як він з ним обходився дома, але камера спостереження у під'їзді зняла, як перед прогулянкою чоловік побив собаку, тримаючи її на повідку, а після того ще й вигнав на вулицю.

Цуценя вдалось знайти - його підібрала дівчина, зігріла та прихистила. Чотирилапого відвезли до ветклініки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

цуценя, якого жорстоко побив нелюд, фото з Facebook
цуценя, якого жорстоко побив нелюд, фото з Facebook

цуценя, якого жорстоко побив нелюд, фото з Facebook
цуценя, якого жорстоко побив нелюд, фото з Facebook

Рентген показав, що окрім нових, у цуценяти є кілька переломів, яким 14-21 день, а значить, це не перший раз, коли тварину били.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом побиття (за ч. 1 ст. 299 ККУ). За жорстоке поводження чоловіку загрожує штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Тим часом зоозахисники кажуть, що нині з песиком усе добре - він залишився у новій сім'ї. Для злочинця ж вони вимагають суворого покарання.

"UAnimals вимагає для злочинця суворого покарання!
Дякуємо Лев Ременев і Тата Ременева за виклик поліції, розголос справи та пошуки постраждалого цуценяти! Дякуємо волонтерам і всім небайдужим, а також новій родині песика, яка не пройшла повз у момент біди!", - написали зоозахисники на своїй сторінці у Facebook.

цуценя, якого жорстоко побив нелюд, знайшло нову сім'ю, фото з Facebook
цуценя, якого жорстоко побив нелюд, знайшло нову сім'ю, фото з Facebook

Нагадаємо, в мережі з'явився ролик з неадекватним шкуродером, який побив цуценя на повідку

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві судитимуть чоловіка, який викинув собаку з 12-го поверху

Також Знай.ua писав, у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку