Українські поліцейські вирішили знизити градус суспільної напруги "мімімішними" кадрами з котиком. Захисники правопорядку одягли на кота спеціальну форму, щоб вусатого дійсно сприймали всерйоз.

Про це стало відомо завдяки публікації на офіційній сторінці Нацполіції України в мережі Instagram.

"Кому послуги спеціалізованої особистої охорони? За плечима досвід роботи в парі зі снайпером спецпідрозділу і спроба стати завідувачем продовольчого складу.

Спектр послуг:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

• нагляд за тапками;
• запобігання несанкціонованому проникненню непроханих гостей в комору, та інші місця зберігання стратегічно важливих продуктових запасів;
• помітка території від чужих;
• охорона вашого спокійного сну.

Оплата: бере бартером якісними продуктами. P. S. за додаткову плату допоможе позбутися обридлих шпалер, штор та ін.", - пишуть Українські копи.

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що в Києві патрульні спіймали чиновника Кабінету Міністрів за кермом автомобіля Mercedes після того, як він нахабно порушив правила дорожнього руху. Про це розповіли в поліції, оприлюднивши відповідне відео. Чиновник-Віталій Немилостивий, заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. На опублікованих кадрах видно, що чоловік перебуває в стані сильного алкогольного сп'яніння і на контакт з поліцією не йде.

Раніше повідомляли, один у чужому місті: поліцейські знайшли на морозі хлопчика, плакав і кликав маму.

Як повідомляв Знай.uа, львівські копи стали янголами-охоронцями для майбутньої матусі: "Допоможіть, дружина народжує!".

Знай.uа писав, у хмельничан масово крадуть пернатих, навіть свята не завадили: у когось дуже Щедрий вечір.