Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла влаштувати не одну фотосесію в різних міні-бікіні, а цього разу показала, як насолоджуються відпусткою її найрідніші дівчатка, з якими зірковій мамі ніколи не буває нудно.

Зірка підловила Машу (праворуч) і Алісу (ліворуч) в купальниках, вони трималися за руки, стоячи на краю високого дерев'яного пірсу. Красуні вирішили стрибнути з висоти в прозору блакитну воду, однак якщо Аліса, яка обожнює екстрим, з легкістю пірнула, то Маша злякалася і ледь не відмовилася стрибати. Втім, Оля лише розсміялася на благання Маші не чіпати її і штовхнула для більшої сміливості. Вся ця кумедна дія супроводжувалася хітом Полякової "Лед тронулся" в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok і гучним сміхом виконавиці.

@polyakova_olya

Мои бейбики 🤍 @mashapolyakova12

♬ Лёд тронулся - Оля Полякова

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я не можу, я не можу... Ні! Ні, не чіпай, нііі!",- боязко просить Маша, падаючи у воду.

"Ну що, страшно?", - завзято запитує у дівчаток зіркова мама.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику