Журналіст, телеведучий і колекціонер Олексій Суханов з телеканалу "Україна" і ток-шоу "Говорить Україна" виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram важливе відео.

Йому написав виконавець Олексій Захарчук і надав одну свою роботу, вкрай важливу пісню-ролик про захист жертв булінгу.

"Я не міг залишитися осторонь, тому що моя позиція давно визначена і незмінна: людей відрізняє один від одного єдиний фактор - рівень "л*йна" в серці, в душі...все інше - не варто обговорень, тому що зазіхає на святе право будь-якої людини жити, а не відповідати очікуванням суспільства і вигаданим кимось для відома чого-небудь особистого життя... рідні, покладіть на те, що скажуть/подумають одну товсту річ і живіть, тому що життя одне і її треба саме прожити, а не проіснувати, озираючись на тих, хто до вас ніяким боком...", - написав він у публікації.

Олексій Суханов, скріншот: Instagram
Олексій Суханов, скріншот: Instagram

Далі Олексій Суханов зазначив, що у сили є лише одне обмеження, яке полягає в тому, щоб не ображати найслабшого за тебе незважаючи на багато відмінностей. У любові ж-відповідальність. Так як без неї не буде ні поваги, ні усвідомлення наслідків за кожне слово і дію, і ніякої поваги.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Ведучий пропонує демонструвати свою і фізичну, і моральну силу, в захисті права кожного бути собою. Це стосується і можливість бути щасливою людиною, так як ніхто не хоче в якийсь момент опинитися на менті того, кого ображають.

Нагадаємо, український ведучий переживає важку втрату, була прикладом: "Залізна леді"

Як повідомляв Знай.ua, Українська ведучий кумедно привітав Київ з першим снігом: "Мандариновий позитивчик"

Також Знай.ua писав, відомий ведучий Суханов "спокусив" касирку в Сільпо: закрутив прямо посеред супермаркету