Актриса Ксенія Мішина, будучи головною героїнею проекту "Холостячка", у фіналі дала згоду на пропозицію руки і серця гумористу Олександру Еллерту.

Вони продовжують жити разом, а разом з Сашею за серце Мішиної боровся його друг Андрій Рибак, з яким сталася досить негарна ситуація, пов'язана з його спілкуванням з іншою дівчиною. Він обіцяв їй не закохатися в Ксенію і клявся, що все ж не зміг стримати цю обіцянку.

Але зараз відомо, що Андрій зійшовся з Аліною. Він рідко показує спільні кадри з нею, і зараз вирішив відповісти на часто задається питання про це.

"Чому у вас так мало спільних фото?" - часто бачу це питання! Дійсно, трохи! Але навіщо мені фото, Якщо я вічно можу дивитися на неї Наживо?!️", - написав він у публікації, де постав разом з Аліною на селфі.

Андрій Рибак, скріншот: Instagram
Андрій Рибак, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Аліна красива 😍 я рада за Андрія, вони класна пара👍 все склалося так, як повинно бути😊", "Коли нарешті вийшло нормальна фотка і можна викласти", "Красива дівчина, будьте щасливі 😊❤️🌟", "Приємно те, що вона однозначно краще Мішиной👌", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Рибак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Рибак)

Нагадаємо, ексфаворити Мішиної Тригубенко і Ковтуненко заспівалися і пішли разом у відрив: "Парубоцькі приветики"

Як повідомляв Знай.ua, ексфаворит Мішиної Рибалка засвітився з новим коханням, українці оцінили: "Ну він і дракон"

Також Знай.ua писав, юриста на мільярд з "Холостячки" взяли на понт і змусили доводити, що не збрехав: "Це лише одна сторона"