Арсен Мірзоян, який насолоджується зимовою відпусткою, показав свій "єгипетський" дизайн одягу.

Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий тато Арсен Мірзоян разом з сім'єю відпочиває в Єгипті, насолоджуючись морем та сонцем посеред зими.

Та зять Народної артистки України Ніни Матвієнко має величезну аудиторію шанувальників, про яку не забуває і під час відпочинку, ділячись яскравими публікаціями в Instagram.

Цього разу Арсен Мірзоян розмістив в мережі серію фото, на яких показав ідеальний стиль одягу, на його думку, для відпустки в Єгипті.

Співак обрав для себе український бренд дизайнерського одягу viktoranisimov, який просто створений для тих, хто цінує якісні і стильні речі, але при цьому не готовий жертвувати комфортом.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Дизайн одягу viktoranisimov", - підписав свої фото Арсен Мірзоян.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян з Тонею Матвієнко відсвяткували Новий рік на Донбасі

Напередодні Нового року зіркове подружжя Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян разом з волонтерами вирушили на передову, де разом з українськими військовими провели святкову ніч. Та цим перебування співаків на Донбасі не обмежилося. Майже тиждень Тоня і Арсен виступали нон-стоп на лінії зіткнення, проводячи по 2-3 концерти на добу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Арсен Мірзоян зворушливо привітав свою доню з першим ювілеєм

Також Знай.ua писав, Арсен Мірзоян поділився фотографіями з відпочинку