У четвер, 21 січня, відбулась церемонія нагородження головної премії країни у сфері моди Best Fashion Awards.

Вперше за 10 років церемонія проходила в онлайн-форматі і всі охочі могли приєднатися до трансляції та побачити радість переможців, яким нагороди доставили просто додому. Ведучою трансляції та нагородження цього року стала засновниця Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Крім семи основних номінацій, вже вдруге вручили нагороду в спеціальній - Cruelty-free fashion від гуманістичного руху UAnimals. Номінацію було було започатковано рік тому за ініціативи UAnimals та у партнерстві зі світовим Fur Free Alliance.

Першою переможницею минулого року стала Ірина Джус та бренд DZHUS, для якої етичність є частиною власної філософії.

Цього року володаркою премії Cruelty-free fashion стала Оксана Дево, засновниця бренду Devo Home.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Бренд DevoHome є дійсно унікальним, адже він створює етичний одяг, взуття і речі для дому із конопляної тканини та матеріалів. Це корисні і натуральні речі, рекомендовані як дорослим, так і діткам.

"Метою номінації є натхнення. Позитивний імпульс для створення одягу не з "когось", а з "чогось",- зазначив засновник UAnimals Александр Тодорчук.

Етична номінація у світі моди стала першим кроком не лише для України, але й позитивним кейсом для всієї Європи.

Ім'я цьогорічної переможниці спеціальної номінації Cruelty-free fashion Ірина Данилевська назвала в прямому ефірі Сніданку з 1+1.

Нагадаємо, у Львові відбувся масштабний антихутряний марш

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям показали реальну ціну шуб з натурального хутра

Також Знай.ua писав, у Данії, через мутований вірус Covid-19 вбили кілька тисяч норок