Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість повернулася на деякий час в рідну Україну, вже встигнувши прогулятися по затишних вуличках улюбленого Києва і провідати 74-річну маму Жанну Василівну. Так, артистка зустрілася і з найкращою подругою, олімпійською чемпіонкою зі спортивної гімнастики Лілією Подкопаєвою, яка останнім часом проживає в США.

Красуні зробили спільне селфі в дзеркалі, примірявши зручний одяг-оверсайз в затишній домашній обстановці, а Лілія в підписі до посту зазначила, що подружки не спали до ранку, як в старі добрі часи. Варто відзначити, що Лорак є кумою Подкопаєвої, в 2007 гоу Ані стала хрещеною мамою доньки Лілії, Кароліни, названої на честь самої виконавиці (справжнє ім'я співачки - Кароліна Куек).

"І до ранку знову не будемо спати..."

Фолловери не пройшли повз: "дівчатка, ви прекрасні❤️❤️", "Лілія як ви природна, на тлі ...", "А що в Росії не сподобалося ?", "Лорак вже на себе не схожа. Докололася🙄", "зустрілися кумушки👌".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще