Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка 22 січня виставила ніжне селфі з аеропорту, повідомивши, що вже встигла вдосталь насолодитися теплом, блакитною водою і золотим пісочком, повернувшись назад в Україну.
Красуня приміряла чорну футболку-оверсайз і бейсболку, доповнивши образ сонцезахисними окулярами, а також макіяжем з акцентом на очах. При цьому Ольга здивувалася, що в холодному Києві йшов сніг, хоч найсильніші морози в столиці зірці все-таки вдалося пропустити.

"Прилетіла!

А тут сніг🌲"

Фолловери не пройшли повз: "а ще були дикі морози, брр❄ 😊"," А ще був мороз - 20", " Я бачу сонце☀️♥️", " прилетіла і нам тепло привезла !!!Спасибі ОЛЕЧКА 🥰", " Взагалі на дворі зима, а сніг буває найчастіше стягування😁 😉 😊", " так, Оля, все найцікавіше пропустила. У нас зі старого нового року по водохреща зима була, походу закінчується і здається саме сьогодні😉 😃 🙃", " вилитий я, але у мене до того ж ще легка щетина є.", "В сахарі теж випав ❄️".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще