Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька пікантних кадрів, запропонувавши численним шанувальникам задати їй найбільш цікаві питання, на які сама зірка із задоволенням відповість.

Так, один з фанатів поцікавився у артистки, як не соромитися демонструвати відверті фото на публіці, переживаючи за засудження. Красуня, в свою чергу, вирішила лаконічно і без зайвих роз'яснень підтримати шанувальника, показавши на власному прикладі, що естетично оголюватися - не ганебно.

Даша відшукала архівний чорно-білий знімок з однієї із еротичних фотосесій, на якому позувала серед книжкових полиць, примірявши досить сміливе вбрання. Зірка постала лише в бюстгальтері чорного кольору, грайливо спустивши джинси і повністю оголивши сідниці.

Даша Астаф'єва, instagram.com/da_astafieva/

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Даша, як перестати боятися засуджень і виставити свій зад у себе в Інст?",- поцікавився один з фоловерів.

"Ось так!",- грайливо відповіла виконавиця.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.