На сторінці Патрульної поліції України в соціальній мережі Facebook з'явилася публікація з прикріпленим відео, в якій йдеться про виклик 6-річної дівчинки, яка звернулася за допомогою до правоохоронців.

Пост починається з невеликої цитати: "Нам страшно і холодно. Ми з сестрою залишилися одні вдома". Увечері, 20 січня, поліцейські отримали виклик у Сумах. Дівчинка плакала і просила про допомогу, так як залишилася разом з маленькою сестрою одна вдома.

Через кілька хвилин патрульні Юрій Логвінов і Яна Савицька вже перебували на місці і перелазили через паркан, щоб потрапити до них в будинки для надання допомоги. Протягом усього шляху вони перебували на зв'язку з дівчинкою і заспокоювали її. Налякана дитина відчинила їм двері і відразу провела в іншу кімнату, де знаходилася 6-місячна дівчинка, яка тихо плакала.

"Перше, що я відчула – немовля було зовсім холодним. Здавалося, від холоду їй і плакати не було сил. Воно й не дивно, адже в будинку було дуже холодно. Її старша сестра сказала, що сьогодні вони ще нічого не їли", - поділилася патрульна Яна. У результаті жінка одягла маленьку дитину, намагаючись зігріти, поки її напарник викликав швидку допомогу.

Патрульна поліція України, скріншот: Facebook
Патрульна поліція України, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

6-річна дівчинка розповіла, що живе з батьком, який близько години тому пішов до когось у гості. Вона знайшла папірець з його номером і інспектори відразу подзвонили чоловікові, який спочатку запевняв, що знаходиться зі своїми дочками вдома, але згодом все ж повернувся додому. Він мав явні ознаки алкогольного сп'яніння.

"Температура людського тіла повинна бути 36,6. Ви ж про це знаєте? А у неї 34,9. Тобто, у неї переохолодження. Її необхідно зігріти", - намагалися пояснити п'яному батькові про стан 6-місячної доньки.

"Дітей з ознаками переохолодження госпіталізували до лікарні. Батька для дачі пояснень правоохоронці доставили у відділення поліції. Про подію патрульні також повідомили ювенальну превенцію", - йдеться в публікації.

Нагадаємо, 14-річного українця жорстоко побили за кордоном: хлопець у комі, мама шукає свідків

Як повідомляв "Знай.ua", в українську поліцію "найняли" кота: наглядач за тапками і черговий по їжі

Знай.ua писав, зтрашне вбивство приголомшило Україну, таке не забути: "У руках голова батька, обмотана нутрощами одного"