Українська прима-балерина Національної опери та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар 18 січня 2021 року відзначала свій 39-й день народження.

Нещодавно вона підводила своєрідні підсумки, відпочиваючи на Мальдівах, на порозі до сорокаріччя. А зараз вона поділилася сонячними фотографіями в купальнику з відпочинку.

"Наповнитися енергією...💫 #повнийupgrade #slowlife #soneva25 #sonevafushi #discoversoneva #experiencesoneva", — написала Катерина Кухар у підписі до публікації.

На знімках вона постала прямо перед душем прямо під деревом.

Кухар, скріншот: Instagram
Кухар, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Яке фото🤩 🔥 🔥 гарного відпочинку🥰 🌸", "А ось і фривольності😂 💙 💛", "Нікітюк позаздрить таким довгим ногам )", "Райський куточок❤️", "😍 одне слово, красива!!!", "Досконалість і красу нічого не зіпсує!чарівні", "Наш Чорний лебідь Катенька💗 👌 🤤", "Як порцелянова статуеточка, а купальник...слів немає...", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)
Коментарі, скріншот: Instagram (Кухар)

Нагадаємо, Катерина Кухар на порозі п'ятого десятка підвела підсумки життя: "Наближаюся до останнього періоду"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Кухар запустила руку в пишне волосся Кошового: "Не лисина Ткача"

Знай.ua писав, Кухар приревнувала Стоянова до Ольшанського: схопив балеруна за Сісу. Всі троє в сценічних костюмах з балету "Весілля Фігаро". При цьому, Ольшанський "перевтілився" в жінку - він позує в образі какетлівой дами. Кухар відреагувала відповідно-вона з ревнощами подивилася на чоловіка.