Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, продовжує радувати своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно 30-річна виконавиця опублікувала на своїй сторінці красивий знімок з останньої фотосесії. Так, в кадрі родичка Ротару позує з яскравим макіяжем, зачіскою і в досить зухвалому образі. На ній тканинні портупеї в стилі БДСМ.

"Якщо ти здатен бачити прекрасне, то тільки тому, що носиш прекрасне всередині себе ✨", - підписала фото Соня.

"Сонечка, ти як завжди неперевершена 💥💥", "Соня ви дуже гарні на фото будьте такою завжди і посміхайтеся побільше!", "Я скажу тобі без лестощів ти прекрасна на всі 200%", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що племінниця Ротару Sonya Kay блиснула шикарною фігурою в ліжку: "На сьомому небі".

Нагадаємо, племінниця Ротару Sonya Kay розкрила проблеми з грошима: харчується лише хлібом. Співачка розповіла про непросте фінансове становище.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна племінниця Ротару навчила українок креативно відкривати вино: "Залежні б не витримали". Артистка вирішила ввечері розслабитися з келишком вина.

Також портал Знай.uа писав, що заміжня Sonya Kay показала чоловіка, про якого думає досі: "Ніколи не зможу зрозуміти". Вона опублікувала фотографію свого батька Сергія Хлябича, який помер півроку тому.