Світлана Лобода повернулась на кілька днів з Мальдівів у холодну російську зиму і заявила, що готує бомбу.

Епатажна виконавиця Світлана Лобода народжена в Україні, але давно живе і працює в Росії, де активно будує кар'єру. Вона зібрала в Instagram понад 6 мільйонів підписників та не втомлюється розважати публіку новими фото та відео, де б вона не перебувала - вдома, в турі чи на відпочинку.

Днями співачка повернулася додому з Мальдівів, де відпочивала зі своєю сім'єю. Як з'ясувалось, довго перебувати в Росії вона не планує - всього кілька днів. Про це Лобода повідомила у черговому своєму пості в Instagram.

Зірка російської естради розмістила відео, на якому показала, як готується до виступу на концерті.

Лобода постала в яскравій екстракороткій сукні, ніби витканій із дощику, яка повністю відкривала її спину та демонструвала довгі стрункі ноги співачки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Співачка розказала про свої плани та заінтригувала "бомбою", яку готує для шанувальників.

"Я повернулася на пару днів в холодну зиму. Мій план: відпрацювати заплановані концерти (кажуть, обмеження поступово знімаються), закінчити новий сингл. Скоро Прем'єра! Ми готуємо Вам таку бомбу", - прокоментувала відео Лобода.

Нагадаємо, Лобода влаштувала в Дубаї брудні танці на столі

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода вирішила залити своїм "Молоком" TikTok та Instagram

Також Знай.ua писав, Лобода оприлюднила план "завоювання" київських радіостанцій