Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає у складі гурту "НеАнгели", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Нещодавно 36-річна знаменитість поділилася на своїй сторінці в соцмережі результатами свіжої фотосесії, на якій вона приміряла досить зухвалий образ. Так, в кадрі Камінська позує з яскравим макіяжем і в напівпрозорій кофті в червону сіточку і з написом "Sereda". Наряд солістка "НеАнгелів" доповнила стильними окулярами в червоній оправі.

"Коли коханому прийшло повідомлення 😈 Кут огляду – панорама 360😂", - кумедно підписала знімок Слава.

"Я так на сало дивлюся після 00:00 🤣🤣. Люблю поїсти після 18:00 ✌", "Карколомна красуня ❤🔥", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська видала секрет ідеальних стосунків: "Не дивіться по сторонах". Зірка вирішила поділитися досвідом, адже вона щаслива жінка і мама двох дітей.

Нагадаємо, Слава Камінська несподівано з'явилася у весільній сукні після розлучення: "Заміж кортить". Артистка вийшла на вулицю у весільній сукні в 15-градусний мороз.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська ошелешила "заміною" в "НеАнгелах": замість Сміюхи ніжками дражнить друг Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Слава Камінська вперше розповіла про нового коханого після розлучення: "Дякую за тебе". Співачка вирішила підвести свої підсумки 2020 року.