У п'ятницю, 22 січня, в російському Владивостоці стався страшний інцидент – брила льоду впала з даху житлового будинку і ледь не вбила молоду матір з дитиною в колясці.

Смертельного результату на вулиці Кірова вдалося дивом уникнути. Так, за інформацією росЗМІ, жінка з коляскою встигла втекти, коли на неї почали падати перші шматки льоду.

Відомо, що надзвичайна подія потрапила на камеру відеоспостереження: лід стрімко летів з висоти на жінку з коляскою, що зупинилася біля ганку під'їзду.

Великий шматок льоду впав буквально за півметра від постраждалої, але вона швидко зорієнтувалася і відбігла, прикриваючи собою коляску з чотиримісячною дитиною всередині.

З'ясувалося, що постраждалими стали дружина і донька члена Громадської палати Примор'я Сергія Мільвіта. В результаті інциденту Карина отримала забої грудини і правого плеча. Маленька дівчинка в колясці, на щастя, не постраждала.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Це цілковитий жах! Чому керуюча компанія не чистить дахи?! У мене забій плеча. Як вона взагалі не потрапила мені на голову? У мене немає слів. Я дар мови втратила. У мене була дитина в колясці грудна", - заявила мати.

Нагадаємо, у Львові чоловік замерз на смерть біля церкви святого Йосафата, яка знаходиться на вулиці Замарстинівській.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові авто примерзло на мокрій "ганьбі" комунальників мера: "Тече пару тижнів".

Також портал Знай.uа писав, що у Києві на Майдані Незалежності сталася надзвичайна подія – дах у підземному переході "втомився" і обвалився.