Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", разом зі своїм коханим Олександром Еллертом частенько радують шанувальників в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 770 тисяч осіб, до цього Мішина представала в Instagram Stories разом з іншим українським актором театру і кіно Олександром Піскуновим в ліжку в напівоголеному вигляді. Вони разом знімаються в серіалі "Клятва лікаря", де вона грає лікаря"швидкої допомоги". А зараз не на її сторінці з'явилося кумедне відео з Піскуновим.

Ксенія Мішина на зйомках, скріншот: Youtube
Ксенія Мішина на зйомках, скріншот: Youtube

"А двері що - сейфові? Обов'язково потрібно було з вікна сігать?", - каже він на відео.

Але учасники зйомок, включаючи саму Ксенію Мішину, вирішили доповнити цей епізод сміхом і замість сігать сказали- "сікати" — пускати воду тонким струменем, бризками або писати.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, Еллерт набрид? Мішина поніжилася в ліжку з іншим: "Все несерйозно".

Як повідомляв "Знай.ua", " Холостячка" Мішина зайнялася самим нелюбом справою заради Еллерта: "Чекаю тебе, любименький". Так, в короткому ролику "Холостячка" показала, як зустрічає вдома другу половинку з роботи. Як відомо, Мішина не особливо любить готувати страви на стіл. Однак заради Еллерта вона вирішила приготувати повноцінну вечерю відразу з декількома стравами.

Знай.ua писав, мачо Еллерт затиснув троянду для Мішиної і з'їв її: "Залишки з Холостячки". Однак замість того, щоб подарувати червоний квітів своїй коханій, Еллерт почав його їсти.