Зірка російської та радянської естради Кай Метов розповів про смерть своєї матері Світлани.

56-річний радянський і російський виконавець та композитор, автор відомого хіта "Роза чйная" Кайрат Метов, більш відомий як Кай Метов, повідомив про смерть матері.

"Дуже важко писати ці рядки ... до останнього не вірилося, що це може статися", - написав він на своїй сторінці в Instagram.

Виконавець подякував матір за любов, щасливе дитинство, розуміння і підтримку в дорослому житті.

"Ти багато чому мене навчила, від багатьох чинників вберегла. Тебе буде дуже дуже не вистачати. ​​..", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Кай Метов не раз зізнавався, що зміг реалізуватися на естраді завдяки підтримці матері. Сама Світлана Метова не мала відношення до шоу-бізнесу. Вона працювала нянею, а пізніше - вихователькою в дитячому садку.

Спочатку сім'я жила в Караганді, а потім перебралася в Алма-Ату, де Кайрат вступив в республіканську музичну школу по класу скрипки. Потім він продовжив навчання в Центральній Музичній Школі при Московській державній консерваторії.

Популярність Кай Метов здобув у 1993 році, коли вийшов його перший і найбільш відомй альбом "Position № 2". Метов також почав писати музику для зірок, у тому числі для поп короля російської естради Філіпа Кіркорова та Маші Распутіної.

У музиканта є доньки Христина і Анастасія і син Рик, що народилися в першому шлюбі з дружиною Наталею. Зараз Кай Метов знаходиться у стосунках з актрисою Анастасією Рожковою, молодшою за нього на 28 років.