Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про справжніх чоловіків.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), сказала, коли настане ера нормальних чоловіків.

Анастасія продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу її запитали" "Коли настане ера нормальних чоловіків", і Анастасія у своєму стилі, не шкодуючи міцних словечок, "дохідливо" пояснила. Щоправда, відповідь навряд чи сподобається авторам запитання, адже блогерка дала зрозуміти, що все залежить саме від жінок.

"Коли ви перестанете цим пидо**стам давати є**тись через брак нормальних - вони всі вимруть, суки. Розумієте, ви не будете їм давати, і вони всі повимирають нах*й і настане ера нормальних чоловіків", - відповіла Покрищук.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою