Знаменита гумористка з "Жіночого кварталу" Лера Товстолес, яка активно веде свою сторінку в Instagram, показала себе в образі справжньої стерви.

Новим знімком артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Як зізналася Лера, то її у житті часто приймали за стерву, що не відповідає дійсності. За словами Товстолес, вона насправді вкрай ранима.

"Я СТЕРВО
Мені постійно говорили, що у мене хитрі очі і взагалі я сучка.
Я завжди вважала це компліментом, не ображалася, але намагалася опрацьовувати свої недоліки. Ну як недоліки... особливість.
Бути стервом зовні прикольно, але насправді я дуже ранима і мене дуже легко образити. Але багато хто вважає, що якщо у мене хитрі очі і стервозна зовнішність, то значить нападати на мене потрібно першим. Але скажу так, не судіть людини тільки по зовнішності, всередині я аленька квіточка і ніжне кошеня. 😄 😜 дряпатися першою не буду, обіцяю",- написала гумористка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

" Молодець! Коли в мак йдемо?", " Красуня🤗", " Відкриємо курс "Як стати стервою"?Ціни стервозні!", " БОМБА", " 1000 процеков.....", " Головне що в людині всередині :)", " Ви не стерво, ви Нарва.", " Стервом на мою тебе вважають ті для кого ти не зручна як людина в цілому а так ти красуня талановита і добра дівчина не звертай на них увагу і будь собою", - коментували шанувальники красуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сексуальна зірка "жіночого кварталу" Товстолес забезпечила Класні вихідні: "вогонь"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Келишок ігристого": зірка "жіночого кварталу" показала, як розважається в ліжку

Також «Знай.иа " писав, що День народження "жіночого кварталу": Віра Кекелія, Марта Адамчук і Лера Товстолес згадали найемоційніші моменти