Фіналіст романтичного проекту" Холостячка " Олексій Тригубенко після того, як Ксенія Мішина не відповіла на його почуття, став улюбленцем українок, які вважають його ідеальним чоловіком.

Зараз бізнесмен активно розвиває свою компанію і часто дає інтерв'ю, адже багатьом цікаво як живе і як пережив відмову хлопець без недоліків. На цей раз він видав всі секрети в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР. Анонс він опублікував в Stories Instagram.

"Я такий влюбливий. Я бачу красиву дівчину і такий: боже мій, вона ж взагалі нереальна. Просто ангел", - говорить Льоша в короткому ролику.

Також в міні-анонсі ведучий поставив провокаційне питання про те, що Ксюша вибрала Еллерта, а не Льошу, тому що Еллерт краще в сексі.

У самому інтерв'ю він зміг вперше зізнатися, змирився він з тим, що Ксенія вибрала не його, а Еллерта у фіналі шоу.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Якщо чесно, як тільки закінчилися випуски, вже стало набагато легше. Тому що коли ти дивишся випуск, ти знову переживаєш цю ситуацію по-новому, тільки бачиш її вже з боку і це звичайно сумно. Коли вже перестали показувати, я не бачу ніде Ксенію. Я не дивлюся телевізор, я на неї не підписаний, я потихеньку про неї просто забуваю. І все. Мені подобається те, що я прожив. Це класно згадувати, але про Ксенію я просто забуваю поступово і це круто", - говорить Лега.

Нагадаємо, Льоша з "Холостячки" підкорив Буковель з таємничою блондинкою.

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Мішиною Тригубенко зізнався, від чого кайфує.

Також Знай.uа писав, що відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про натхнення після "Холостячки".