Вже в понеділок, 25 січня, в Україні закінчується локдаун, який ніс за собою жорсткі обмеження. Степанов розповів про результати локдауну.

Про це глава МОЗ розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Степанова, карантин дозволив стабілізувати ситуацію з COVID - 19 і розвантажити медичну систему і медиків.

Також голова МОЗ подякував усім, хто дотримувався обмежень. Зокрема, підприємців, які чесно виконували карантинні вимоги і завдяки цьому врятували велику кількість українців від зараження.

Максим Степанов, фото з Facebook
Максим Степанов, фото з Facebook

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
"Сьогодні опівночі в Україні припиняє дію посилений карантин.
Хочу подякувати всім, хто дотримувавсь обмежень. Окремо завдячую підприємцям, які обрали шлях чесно виконувати протиепідемічні рекомендації та карантинні вимоги і завдяки цьому врятували чималу кількість людей від зараження.
Спільно нам вдалося стабілізувати ситуацію й розвантажити нашу медичну систему та медпрацівників. Якщо на початок грудня показник пацієнтів із підтвердженим COVID-19 або підозрою становив приблизно 29 000, то на сьогодні цифра складає 18 651 людина",- розповів Максим Степанов і нагадав, що з 25 січня Україна переходить до тих карантинних обмежень, які діяли в грудні 2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянам розповіли, що буде після локдауну: "Карантин до кінця...". Голова Держспоживслужби Києва розповів, як житиме місто після січневого локдауну.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Стало відомо, чи повернуться за парти після локдауну школярі Буковини- " майже всі...". Головне питання, яке турбує батьків учнів-чи повернуться їхні діти за парти? Відповідь на це питання озвучили в Департаменті освіти і науки Чернівецької обласної держадміністрації.

Також «Знай.иа " писав, що Локдауну скоро кінець: що відкриється в Україні вже 25 січня. Локдаун закінчується, а карантин триває: що відкриється і що залишиться закритим.