Відомий український педіатр, телеведучий і вже вельми популярний блогер Євген Комаровський продовжує посвячувати українців у реальні обставини того, що відбувається у світі та нашій країні під час пандемії covid-19. Так, зокрема, Комаровський поділився думкою стосовно локдауну і нових заборон.

Про це стало відомо завдяки заяві Євгена Комаровського для оного з українських видань у великому інтерв'ю.

Під час інтерв'ю у Євгена Комаровського запитали, причому до локдауну шкарпетки з колготками.

Доктор Євген Комаровський (скріншот You Tube)
Доктор Євген Комаровський (скріншот You Tube)

"Про шкарпетки з колготками я точно знаю - це дуже показовий момент. Місяць тому вам всім сказали, з 8-го числа буде відкрито тільки продовольчі магазини. Ні блін, всій країні 8-го числа знадобилися колготки, презервативи, миючі засоби, пакетики для унітазів і т.д. Всі поперлися, розумієш? Зрозуміло, що це дурь. Ось, що мене пригнічує - ось є в країні ЗМІ, кожен божий день в країні брешуть, крадуть, але країна обговорює, блін, колготки. Адже це ж чистий кайф. Ви вже поставили хрест на тому, що в країні брешуть і крадуть, а бідні люди залишилися без презервативів. Як страшно жити!", - заявив Євген Комаровський.
Також у Комаровського запитали щодо того, який контекст в собі несе локдаун. Виявилося, що будь-який доктор "молиться на локдаун".

"Люди спробували за допомогою локдауну зменшити навантаження на лікувальні установи. Запитай у будь-якого доктора, як ви ставитеся до локдауну. Будь-який доктор скаже - "Я молюся на локдаун". Тому що в той день, коли введено локдаун, в реанімацію приїдуть на 20, а 16 осіб. І ці чотири людини дадуть можливість медсестрі сісти або вийти покурити.", - додав Євген Комаровський.

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в Україні з 8 по 24 січня діють посилені карантинні заходи. Таким чином український Уряд разом з медичною сферою бореться проти поширення коронавірусної інфекції.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще