Альбіна Пономаренко, український астролог, в ефірі одного з київських телевізійних каналів дала передбачення на 21 рік.

До кінця січня можна встигнути розпочати великі і хороші справи. Наступний місяць - лише для вирішення наявних задач, обмірковування. Це пов'язано з тим, що настане період ретроградного Меркурія. На щастя, з останніх днів зими практично до самісінького завершення весни - час активних дій, нових починань. Наступним активним періодом буде кінець червня - середина серпня. Хорошою ідеєю, за словами астролога, буде подумати протягом часу панування ретроградного Меркурія щодо справ, вчинків або діяльності, якою ви би хотіли займатися надалі. Розпочати підготовку до активних дій, так би мовити. Це уможливить рішучий старт відразу на початку весни. Після літнього активного періоду наступний час для діянь триватиме місяць восени. Цей короткий місяць буде останнім “вікном” для діяльності у 2021 році.

Гороскоп, фото з відкритих джерел
Гороскоп, фото з відкритих джерел

Доленосним 2021 рік буде для людей народжених з квітня 2002 року по 2003 рік. Також щасливими у цьому році будуть люди, народжені з вересня 1983 по вересень 1984, а також з лютого 1965 по лютий 1966. Не бійтеся робити активні вчинки, кардинальні зміни - зорі прихильні для вас. Якщо маєте страх перед радикальними змінами, зверніться до вивчення чогось нового. Можливо, вам треба спробувати нову спеціалізацію або ж вивчити нову тему. Існує висока вірогідність отримати якісні зміни в кар'єрі.

Нагадаємо, Фінансовий гороскоп на 2021 рік: яким знакам Зодіаку пощастить зірвати джекпот.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, не треба мріяти про Бреда Пітта: три найнудніших чоловіка за знаком Зодіаку, витримати неможливо.

Також Знай.ua писав, Ведичний гороскоп на 2021 рік: цим знакам "Бичок" принесе удачу просто на блюдці, не прогав свій шанс.