У Нідерландах відбулися масові заворушення з пошкодженням муніципального і приватного майна, які влаштували противники карантину, запровадженого для протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Кадрами з місця подій ділиться видання Lifeshot.

Жителі Амстердама і Ейндховена влаштували безлади під час акцій протестів через жорсткі протиепідемічні заходи Мітингувальники закидали поліцейських пляшками і камінням, перевертали припарковані машини і навіть знесли світлофор. У відповідь силовики застосували сльозогінний газ і водомети. В ході акцій були затримані понад 240 осіб.

Протести в Нідерландах, кадр з відео
Протести в Нідерландах, кадр з відео

Протестуючі незадоволені тим, що зараз в Нідерландах закриті всі магазини, крім тих, де можна купити товари першої необхідності, а також фітнес-клуби, кафе і ресторани. З 23 січня в країні набула чинності комендантська година — вперше з часів Другої світової війни. Люди не можуть виходити з дому з 21:00 до 4:30.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Усього у Нідерландах зафіксовано 13540 смертей від коронавірусної хвороби COVID-19 та 944 тисячі підтверджених випадків.

Нагадаємо, Росія гримить протестами через Навального, Путін пішов стопами Лукашенка: лупцюють палицями і саджають у автозаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули - зійшлися на 2 тисячах.

Також Знай.ua писав, Газові протести переросли в бунти - Кабмін почув гнів українців: "Так не дешевше..."