У суботу вранці, 23 січня, в десятках міст Росії почалися багатотисячні мітинги опозиції на підтримку затриманого Олексія Навального.

Мітинг за Навального в Москві почався о 13:00 за київським часом на Пушкінській площі, проте затримувати людей правоохоронні органи почали ще до початку заходу.

Під час протестів прихильників опозиціонера Олексія Навального в Росії в суботу, 23 січня, затримали 3454 людини по всій країні. Такі дані станом на 21:25 по Москві (20 : 25 за Києвом) надає портал "ОВС-Інфо".

Найбільше число затриманих - в Москві і Санкт-Петербурзі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За даними видання, серед затриманих - не менше 38 журналістів і близько 102 неповнолітніх. Деяких з них під час затримання побили.

Пізніше в телеграм-каналі "ОВС-Інфо" з'явилася інформація, що кількість затриманих була вказана невірно і реальні дані станом на 21:30 по Москві 2501 чоловік.

Нагадаємо, після повернення Навального в Росію, його заарештували на 30 діб до 15 ферваля. Його команда слідом опублікувала на просторах Youtube відео-розслідування з історією про найбільший хабар. "Палац для Путіна"з 19 січня зібрав вже понад 70 мільйонів переглядів і це число продовжує зростати.

На початку ролика значиться заклик до акцій протесту на центральних вулицях міст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше: Спецтехніка на шляху до Москви

Як повідомляє портал «Знай.иа» Росія гримить протестами через Навального, Путін пішов по стопах Лукашенка: луплять кийками і садять в автозаки

Також «Знай.иа " писав, що Лукашенко зізнався в істинному ставленні до Зеленського: "не тримаю"