Лідер Радикальної партії Олег Ляшко взяв участь у ток-шоу "Голос народу" на каналі "112 Україна", на якому торкнувся теми завищених тарифів за комунальні послуги і "спроби" їх знизити владою країни.
Про це повідомив сам Ляшко на своїй сторінці у Фейсбуці.
За його словами, президент України Володимир Зеленський "ріже хвіст собаці", коли розповідає про скорочення кількості депутатів. Адже зараз є більш важливі проблеми, які потрібно вирішувати негайно.
"Коли у Швеції була економічна криза, король Карл XVI Густав відрізав хвоста своїй собаці. І вся країна обговорювала цю історію.
От сьогодні Зеленський ріже хвоста собаці, коли розказує про скорочення чисельності депутатів. Медицини немає, вакцина нам не світить, ціна на комуналку зашкалює, людям їсти немає чого, економіка летить в локдаун. А вони розказують якісь казки.
Проблеми людей треба вирішувати зараз, а не про рейтинги свої думати.",- написав Ляшко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Міністр Петрашко повинен піти у відставку: його бездіяльність вбиває економіку України на внутрішніх і зовнішніх ринках – Ляшко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Той самий Ляшко в прямому ефірі взяв реванш за фіаско на виборах, дісталося всім: "Мені страшно, це жах..."

Також «Знай.иа " писав, що Радикал Ляшко націлений на велику сцену з російськими хітами: "бути в масці-доля моя"