Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

25 січня знаменитість святкує день народження - одній з найсексуальніших і найталановитіших жінок України виповнилося 36 років. З самого ранку артистка отримала безліч привітань від численних шанувальників і зіркових колег, не залишив красуню без уваги і харизматичний молдавський виконавець Дан Балан.

Дан показав зворушливе романтичне спільне фото з Тіною, зроблене на одному із заходів, ніжно притискаючись до іменинниці щокою і посміхаючись на камеру. Варто відзначити, що зіркам вже давно приписують роман, а фанати щиро вірять, що між парою відбувається справжня магія, проте що це - піар або щирі почуття, можна лише гадати. І Кароль, і Балан тримають своє особисте життя за сімома замками.

"Happy Birthday, darling...@tina_karol

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

(З днем народження, дорога...)"

Фолловери не пройшли повз: "як довести людей до інсульту?Дан і Тіна: хочете навчимо?", "Шок-контент 😍", " сьогодні Всесвітній шоковий день😳 😭"," боже,це наймиліше🥰з іменинницею, чи що😂❤️", "мої любовні любові😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍".