У понеділок, 25 січня президент України Володимир Зеленський святкує свій 43-й день народження. Його вітають усі: від чиновників і простих українців, до колишніх колег-коміків.

Вітальний пост опублікував також в Instagram кращий друг Зеленського і колишній колега, який зайняв пост Зеленського в "кварталі 95" Євген Кошовий.

"З Днем Народження, Друже б бажаю настрою як на цій фотці 😎 і в роботі, і по життю) будьте здорові, пане Президенте 🇺 🇦 @zelenskiy_official 🇺 🇦 все найкраще у нас з вами попереду )", - пише кошовий.

Прості українці долучилися до привітань президента, написали теплі слова у коментарях та зазначили, що саме такими, як Кошовий, мають бути справжні щирі друзі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"вісь такі мають бути спражні, щирі друзі! Здоров'я йому!", "Мої вітання пане Президент🔥❤️", "Капєц класичні" ," з днем народження дорогий наш президент😘 💖", " А Ви гей?", "Женя забери його назад в квартал , поки ще країна хоч якась залишились", "У вас можливо і все найкраще попереду, але у нього найкраще позаду", "Любимо Вас! З днем народження", "Женя забери його назад в квартал, поки ще країна хоч якась залишились", "

Нагадаємо, день народження Володимира Зеленського, найяскравіші моменти президентства, від дебатів до любові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів про побиття українця в Парижі, 10 на одного, з арматурою і зброєю.

Також Знай.uа писав, що Зеленський натякнув на благополуччя з іншою країною.