У Києві 25 січня, на день народження президента Володимира Зеленського, запланована акція, у ході якої главі держави мають вручити особливий "подарунок": квитанції за комунальні послуги, зібрані з усієї України.

Захід отримав назву "Привітай президента платіжкою".

Акція розпочалася біля 13:30 біля Офісу Президента на Банковій вулиці у Києві. На кадрах з місця подій можна помітити значні маси людей, які прийшли виразити свій протест. На транспарантах можна побачити гасла "Кінець епохи бідності - початок епохи злиднів" і "Газ по 3.00". Багато хто прийшов з плакатами, які показують невдоволення ситуацією з тарифами їх місцевих громад - на акцію зібралися люди з усієї країни.

Акція "Привітай президента платіжкою"
Акція "Привітай президента платіжкою"

Після мітингу заплановано автопробіг до державної дачі, на якій проживає Зеленський. Він почнеться біля виходу зі станції метро “Хрещатик” на вулицю Інститутську.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Акція "Привітай президента платіжкою"
Акція "Привітай президента платіжкою"

Там президенту й хочуть віддати обіцяний подарунок у вигляді платіжок, які надійшли з різних куточків України.

Акція "Привітай президента платіжкою"
Акція "Привітай президента платіжкою"

Ініціаторами акції виступила громада міста Лубни Полтавської області, яка стала першим активним протестувальником проти зростання тарифів.

Нагадаємо, Автор петиції про тарифи ніяк не може зупинити геноцид: кількість все не переросте в якість

Як повідомляв портал Знай.ua, Львів'яни повстали проти "золотих" платіжок за газ, зарплати не вистачить: "Нас розпинають!"

Також Знай.ua писав, Україна повстала проти грабіжницьких тарифів: заплати за газ - сиди без пенсії.