Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, по поверненню додому екзотичні пейзажі з пальмами і блакитною водою в постах знаменитості змінилися її насиченими робочими буднями, в тому числі численними фото і відео з шоу "Маска", де Ольга бере участь в якості однієї із зіркових детективів разом з Настею Каменських, Андрієм Данилко і Дзідзьо (Михайлом Хомою).

Так, 25 січня Полякова трепетно привітала з днем народження свою давню подругу і колегу по сцені - виконавицю Тіну Кароль, якій виповнилося 36 років. Красуня виставила архівне спільне селфі з Тіною, ніжно посміхаючись на камеру і не шкодуючи теплих слів для зіркової подружки. Ольга зізналася, що вважає Кароль "шикарною артисткою і дівчиною", бажаючи реалізувати їй всі свої плани.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic/

"З днем народження, Тіна Кароль!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Будь щаслива і реалізована у всіх сенсах, шикарна артистка і дівчина!"