На Звенигородщині, у Ватутіному настоятель місцевої церкви Мирон Волос зловив на гарячому підлітків, які розбили вікно і залізли в їдальню ввечері, 18 січня.

Він близько 18:00 помітив рух в трапезній Свято-Успенської церкви, а коли пішов перевірити — застав пару підлітків, 14-річну дівчину і 16-річного хлопця. Про це повідомляє видання "Вісті Черкащини".

"Зайшли навіть не в ночі, а о 6 годині вечора.. Я живу навпроти церкви. Помітив, що у вікні трапезної щось промайнуло. Попросив зятя, щоб швиденько пішов і перевірив. Кинувся і я туди. Зловити. Якби не дівчина, хлопець утік би. А так не покинув її. Це багато про що говорить. Не втрачена людина, бо не покинула. Просив відпустити подругу", - зазначає Мирон Петрович.

Спіймана 14-річна школяра стверджувала, що має тяжкохвору матір, а в будівлі церкви вони просто хотіли зігрітися. Тоді як священик підозрює, що молоді люди планували зайнятися любов'ю. Він додає, що вони завдали не особливо великої матеріальної шкоди, порівняно з іншими випадками.

Священик, скріншот: Youtube
Священик, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Розбили вікно, розламали кілька стільців. Ці стільці були зсунуті разом. Є підозра, що повинні були займатися тим, чим займаються хлопець і дівчина на самоті. Не вкрали нічого. Якби це були повнолітні, я б повівся інакше. Але це "малолітки". Не хочу ламати їм життя. Хоча з самого початку був налаштований рішуче", - додав священик.

Наступного дня Підлітки прийшли з вибаченнями, а от батько хлопця заявив, що готовий, щоб сина притягнули до кримінальної відповідальності. Мирон Волос ж заяву з поліції забрав. Представники правоохоронних органів повідомляють, що хлопець з дівчиною дійсно хотіли зайнятися любов'ю на території церкви.

Нагадаємо, Эпифаний відшукав у Біблії пророцтво для України 100-річної давності

Як повідомляв "Знай.ua", Хмельницький священик обчистив храм, поки парафіяни сиділи на карантині - перед Богом не соромно

Знай.ua писав, з Харківського храму вкрали дорогоцінну ікону: і Бога не бояться