Вперше в історії в Білому домі оселилася собака з притулку.Собака на прізвисько Мейджор новообраного президента США Джо Байдена, стане першою твариною в Білому домі, взятою з притулку.

Про це передає портал BuzzFeed.

Новообраний президент США переїжджає в Білий дім відразу з двома вихованцями, одного Джо Байден в 2018 році взяв у притулку.

Байден і Мейджор, фото: соцмережі
Байден і Мейджор, фото: соцмережі

Байден і його дружина Джилл — господарі двох німецьких вівчарок. Мейджора пара взяла в 2018 році в притулку Делавера Delaware Humane Association. За даними видання, таке рішення політик прийняв після того, як його дочка Ешлі відправила пост організації в Facebook, в якому говорилося, що цуценята шукають новий будинок.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Байден і Мейджор, фото: соцмережі
Байден і Мейджор, фото: соцмережі

Першого вихованця, Чемпа, сімейство Байденів придбало десятьма роками раніше у заводчика.

Фото: instagram.com/drbiden
Фото: instagram.com/drbiden

Відомо, що Мейджор буде першою собакою в Білому домі, взятої саме з притулку.

Байден і Мейджор, фото: Twitter
Байден і Мейджор, фото: Twitter

Першою бездомною собакою, яка опинилася у глави держави, була собака Юкі, яку взяв президент Ліндон Джонсон. Його знайшла молодша дочка американського лідера на одній з бензоколонок Техасу в День подяки 1966 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Грайливі малюки залишилися без мами і шукають будинок: "очі сповнені самотності і надії"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка обігріла нещасного цуценя, а отримала дружбу небезпечного хижака -" це ж вовк!"

Також «Знай.иа " писав, що Львів'янам нагадали про безпритульних хвостиків, які мріють про сім'ю та дім: "вони такі ж, як ми"