У понеділок, 25 січня, стало відомо про те, що HBO Max і Warner Bros. займуться спільним виробництвом серіалу по всесвіту хлопчика, що вижив – Гаррі Поттера.

Варто зазначити, що проект ще знаходиться на ранній стадії розробки, продюсери шукають сценаристів. Крім того, невідомо, про що буде серіал і кому дістануться головні ролі. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

При цьому правами на франшизу володіє автор серії книг про Гаррі Поттера Джоан Роулінг. Вона контролює все виробництво і сценарій кожного проекту по всесвіту.

Гаррі Поттер, кадр з фільму
Гаррі Поттер, кадр з фільму

До речі, фільми про хлопчика-чарівника все ще дають великий прибуток Warner Bros. Вісім оригінальних фільмів зібрали понад 7 мільярдів доларів у прокаті.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Пізніше на екрани вийшла серія приквелів "Фантастичні тварини", в якій повинні вийти ще три картини. За контрактом, укладеним між NBCUniversal і Warner Bros., також були створені тематичні парки за чарівним Всесвітом.

кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science
кадр із фільму "Гаррі Поттер", Фото: Naked Science

HBO Max з'явився в 2020 році. Сервіс став одним з головних партнерів проектів WarnerMedia, транслюючи фільми і серіали за коміксами DC, серіали "Секс у великому місті", "Друзі" і "Гра престолів".

Нагадаємо, Рон з Гаррі Поттера обіцяв повернутися: Руперт Грінт розбурхав фанатів заявою.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірки серіалу "Секс у великому місті" порадували свіжим тизером: "До зустрічі!"

Також портал Знай.uа писав, що в "Секс у великому місті" замість Саманти з'являться азіатка і афроамериканка.