Популярна українська артистка, ведуча проекту "Танці з зірками", тренер шоу "Голос країни" і учасниця "Євробачення" Тіна Кароль відзначає День народження, сьогодні, 25 січня співачці виповнилося 36 років.

З самого ранку артистка отримала безліч привітань від численних шанувальників і зіркових колег.

Не могли пройти повз знаменної дати улюбленої співачки і адміни фан-аккаунта Кароль "_fantina" в соціальній мережі Instagram.

Шанувальники орендували у ТРЦ Гулівер медіа-фасад, на якому транслювало "Тіна, з Днем народження". Таким чином, привітання від відданих фанатів могла спостерігати велика частина Києва.

"Тіна, з днем народження!❤️Дуже любимо ☺️
Це привітання на ту Гулівер від усіх нас ",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

" Неймовірна краса😍❤️", " Ми дуже раді, що Тіні сподобалося", "Любим і цінуємо 🤞🏽🤍", " З Днем народження, наша любов ", " Неймовірно красиво і так круто", " Яка ж краса у нас вийшла😍 😍 з Днем народження,наша своя", " wowww😻", " Як красиво 😍", " Молодці 😍 🙈 красиво так", " Хто тебе створив таку 😩ти ідеал до якого я прагну 👍", " Вау😍🌹✨❣️❣️❣️ Романтика🌹", " Це так романтично 😻 ", "Ми правда старалися і переживали але все вийшло! З днем народження тебе наша СВОЯ @tina_karol", - вітали і захоплювалися шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Іменинниця Тіна Кароль зізналася, що готова охоче поділитися секретами за гроші

Як повідомляє портал «Знай.иа» Оля Полякова засипала 36-річну іменинницю Тіну Кароль ніжностями: "шикарна"

Також «Знай.иа " писав, що Іменинницю Кароль оточили натовпом посеред ночі, тікала на повній швидкості: "Віталік, піднажми"