У мережі з'явилася жартівлива теорія про нібито підміну справжньої лідерки фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це заговорили після того, як політик прийшла на засідання українського парламенту в новому образі, яким нагадала акторку Ольгу Сумську.

Так, відомий журналіст і блогер Денис Казанський вирішив, що після появи "нової" Тимошенко повинна з'явитися конспірологічна теорія про те, що справжня експрем'єрка померла, а замість неї фракцією управляє її двійник.

"Тепер повинна з'явитися конспірологічна теорія, що справжня Тимошенко померла, і замість неї фракцією керує двійник", - заявив Казанський.

твіт Дениса Казанського в Twitter

Юлія Тимошенко, фото з соцмереж
Юлія Тимошенко, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, новий імідж Юлії Тимошенко збентежив українців: "З обличчям Ольги Сумської". Найгучнішою подією на засіданні Ради стала промова голови парламенту Дмитра Разумкова. Він розкрив таємницю подарунків на день народження Володимира Зеленського і повідомив про те, коли харків'янам чекати на вибори мера. Але ось справжньою "родзинкою" дня став новий образ лідерки партії "Батьківщина".

Як повідомляв портал Знай.uа, епатажна співачка Леді Гага, яка виконала на церемонії інавгурації Джо Байдена гімн США, вибрала оригінальний образ для цього – вона переодяглася в Юлію Тимошенко.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко в черговий раз стала бабусею. Її донька Євгенія народила сина. Це вже третя її дитина, малюка назвали Адамом.