Помер американський актор театру і кіно Грегорі Сьєрра.

Про це передає видання Deadline.

Як повідомили представники сім'ї Сьєрри, актор помер у Каліфорнії ще 4 грудня, проте розповіли про це лише зараз. Грегорі Сьєрра було 83 роки.

Причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Грегорі Сьєрра народився 25 січня 1937 року в Нью-Йорку. Його кінокар'єра почалася в 1970-х роках, коли артист знявся в декількох популярних ситкомах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Грегорі Сьєрра, джерело: Kliph Nesteroff / Twitter
Грегорі Сьєрра, джерело: Kliph Nesteroff / Twitter

Серед найбільш відомих фільмів і серіалів з його участю "Дорога, я збільшив дитину", "Метелик", "Секретні матеріали", "Коломбо", "Вона написала вбивство", "Вампіри", "Крутий Уокер", "Поліція Майамі: Відділ вдач", "Принц з Беверлі-Хіллз" і "Доктор Куїн: жінка-лікар". Крім того, Сьєрра працював з королівською шекспірівською трупою.

Нагадаємо, в понеділок, 11 січня, стало відомо про смерть 79-річного британського режисера Майкла Аптеда, який зняв дев'ятнадцятий фільм Бондіани "І цілого світу мало" і кінострічку "Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Помер Армен Джигарханян: зірки не можуть стримати сліз і емоцій, як попрощалися з легендою найближчі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Померла відома актриса Галін Горг-зірка "Ксени: принцеси-воїн" і " Твін Пікс"

Також «Знай.иа " писав, що Помер геніальний актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі: "онкологія не пощадила