Італійський продюсер Альберто Грімальді помер у віці 95 років.

Про це передає портал Variety.

Про смерть продюсера журналістам розповів його син Мауріціо Грімальді. За його словами, батько помер від природних причин.

Альберто Грімальді почав кар'єру зі зйомок спагетті-вестернів. Першим фільмом, над яким він працював, стала кінострічка "Тінь Зорро " 1962 року. Також він співпрацював з Серджіо Леоне над стрічками "На кілька доларів більше" і "Хороший, поганий, злий".

Крім того, у фільмографії Грімальді є такі фільми, як "Кентерберійські оповідання", "Останнє танго в Парижі", "Людина Ла-Манча", "Сало, або 120 днів Содому".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Альберто Грімальді (Фото: Kobal / Shutterstock)
Альберто Грімальді (Фото: Kobal / Shutterstock)

Останньою роботою продюсера стала картина "Банди Нью-Йорка " Скорсезе, яка побачила світ в 2002 році. Фільм був номінований на "Оскар " у 10 категоріях, у тому числі як Найкращий фільм.

У числі режисерів, з якими працював продюсер, були Бернардо Бертолуччі, Федеріко Фелліні, Серджіо Леоне, Мартін Скорсезе.

Нагадаємо, в понеділок, 11 січня, стало відомо про смерть 79-річного британського режисера Майкла Аптеда, який зняв дев'ятнадцятий фільм Бондіани "І цілого світу мало" і кінострічку "Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Помер Армен Джигарханян: зірки не можуть стримати сліз і емоцій, як попрощалися з легендою найближчі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Померла відома актриса Галін Горг-зірка "Ксени: принцеси-воїн" і " Твін Пікс"

Також «Знай.иа " писав, що Помер геніальний актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі: "онкологія не пощадила