Помер скандальний американський продюсер і звукорежисер Філ Спектор.

Про це передає портал Reuters.

Повідомляється, що Філ Спектор помер 16 січня в лікарні о 18:35 за місцевим часом у віці 81 року. Попередньою причиною смерті назвали "природні причини", але пізніше офіційну причину смерті продюсера визначить судово-медичний експерт. Відомо, що місяць тому Спектора госпіталізували з діагнозом COVID-19.

Відомо, що з 2009 року Спектор відбував тюремний термін за вбивство 40-річної актриси і фотомоделі Лани Кларксон, яка була знайдена мертвою у своєму будинку в місті Альгамбре, штат Каліфорнія. Вона загинула від пострілу пістолета в рот в 2003 році. Адвокати продюсера стверджували, що актриса наклала на себе руки, так як страждала від депресії. Однак свідчення чотирьох жінок, які стверджували, що Спектор погрожував їм зброєю, змусили присяжних винести обвинувальний вирок. Філа Спектра посадили на 19 років.

Філ Спектор народився в Нью-Йорку в 1939 році в сім'ї російських євреїв. Продюсер розробив техніку звукозапису "Стіна звуку", принцип якої полягав у багаторазовому дублюванні інструментальних партій і багатошаровому їх запису. На початку 1970-х Спектор працював з The Beatles над їх останнім альбомом Let It Be, а також продюсував сольний альбом Джона Леннона Imagine.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."