У вівторок, 26 січня стало відомо про смерть колишнього віцепрем'єра Росії, екскерівника апарату уряду Сергія Приходька. Чиновнику було 64 роки.

Про смерть Сергія Приходька повідомляють російські ЗМІ, зокрема "Комерсант", який посилається на близькі до сім'ї високопосадовця джерела і канал "Mash" у Твіттері. Причин смерті та інших деталей загибелі чиновника уряду Володимира Путіна не вказано.

"Помер колишній віцепрем'єр Росії Сергій Приходько. Йому було 64 роки.", - йдеться у твіті. У російських ЗМІ зазначають, що в уряді РФ підтвердили кончину Сергія Приходька.

Сергій Приходько, фото: twitter.com/mash_breaking
Сергій Приходько, фото: twitter.com/mash_breaking

Нагадаємо, Сергій Приходько був помічником президента РФ у 1997-1998 роках і у 2004-2012 роках. У січні 2020 року він став помічником прем'єр-міністра Михайла Мішустіна.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сергій Приходько народився 12 січня 1957 року в Москві, закінчив Московський державний інститут міжнародних відносин, має дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного посла. Також відзначається, що у Приходька був бічний аміотрофічний склероз, також відомий як хвороба Лу Геріга.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям