Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно її продюсер і найкраща подруга, скандальна Нателла Крапівіна, виставила в Сторіс кілька яскравих кадрів, пропонуючи численним шанувальникам задати їй найбільш захоплюючі питання, на 20 з яких зірка пообіцяла щиро відповісти. Так, один з фанатів поцікавився у Крапівіної, чи збирається вона в майбутньому йти в політику України, чи захоплюється цими питаннями і чи мріє налагоджувати взаємини з Росією.

Нателла ж зазначила, що давно цікавиться політикою і навіть активно будує плани на майбутнє. Втім, сама Світлана Лобода категорично проти майбутньої можливої кар'єри подруги, мало того, красуня не раз обіцяла продюсеру всіляко перешкодити її задумам. Крапівіна навіть пожартувала, мовляв, Лобода збирається "злити" в мережу весь компромат на неї, щоб запобігти участі в політичних питаннях.

"Хотіли б брати участь у політиці України? Або налагоджувати відносини з РФ?", - цікавляться шанувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так, політикою активно цікавлюся. Є плани на майбутнє, але Світлана Лобода категорично проти. Сказала, що зіллє в мережу весь компромат на мене", - зізнається Крапівіна.

Нателла Крапівіна, instagram.com/natellakrapivina/

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.