Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу стало відомо, що в новій експедиції в Пакистан, ведучий не взяв з собою сало.

Про це розповіли на офіційній сторінці каналу 1+1 в Інстаграмі.

Таким чином стало відомо, що Пакистан - перша країна, в яку Дмитро Комаров не взяв з собою сало.

"За традицією, Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв завжди беруть з собою українські сувеніри — вишиванки, віночки, прикраси, а також традиційні продукти - сало, чорний хліб і різні напої. Але цього разу сало не потрапило у валізи, оскільки Пакистан - мусульманська країна і свинину тут не їдять",- йдеться в повідомленні.

Однак, телеведучий знайшов вихід із ситуації і привіз не менш цікаві продукти — білі сушені гриби, які збиралися на чорногорському хребті в Карпатах і бринзу, приготовлену гуцулами в сироварні.

Нагадаємо , Комаров зазначив, що новий сезон буде відрізнятися від усіх попередніх за 10 років і зізнався, що Пакистану вдавалося шокувати і дивувати мандрівника кожен день. До слова, вперше зі знімальною групою ходила особиста охорона, а сам Дмитро ще більше заінтригував телеглядачів, адже пообіцяв розвіяти міфи про і без того загадковий Пакистан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" похитався в снігу з блондинкою: "навіть уявити собі не міг"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Щасливого Комарова з "Світу навиворіт" з головою присипало снігом: "як я і просив"

Також «Знай.иа " писав, що Комаров з "Світу навиворіт" показав, заради кого повертається з небезпечних експедицій: "зате не нудно"