Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова досить часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 24-річна красуня поділилася в своїх Insta Stories, що вранці у вівторок, 26 січня, потрапила в дорожньо-транспортну пригоду в Києві. Ульянова розмістила фотографію свого білого позашляховика, в який хтось в'їхав ззаду.

На опублікованому знімку можна побачити, що пошкоджена задня частина автомобіля Даші, а саме заднє крило і фара.

Даша Ульянова потрапила в ДТП, скріншот Insta Stories

При цьому колишня кохана Михайлюка не повідомила ніяких подробиць аварії. Лише написала під кадром, що ранок буває різним. Пізніше вона додала фото здивованої собаки. Ближче до вечора Даша показала, які травми отримала в результаті ДТП. Так, вона пошкодила ногу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

собака Даші Ульянової, скріншот Insta Stories

Даша Ульянова потрапила в ДТП, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина розповіла, як їй живеться з переможцем Олександром Еллертом після "Холостячки".

Нагадаємо, Даша Ульянова переключилася на чужих чоловіків: "Для любителів".

Як повідомляв портал Знай.uа, головних героїв усіх сезонів "Холостяка" зібрали в одному місці: "Хвилинка ностальгії".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Макс Михайлюк розважився в спальні з новою пасією і показав це всім: "Дивилися?"