Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила архівне фото, позуючи на борту літака і насолоджуючись ароматною кавою з солодощами. Так, артистка приміряла чорну толстовку-оверсайз на блискавці і масивні сонцезахисні окуляри, ніжно посміхаючись на камеру. Красуня вирішила видати список своїх улюблених книг, які, за словами самої зірки, сформували її сприйняття світу.

Ольга зробила невеликі рецензії для кожної книги, надихаючи тисячі українок. Серед улюблених авторів Фреймут виявилися Айн Ренд, телеведуча Опра Вінфрі, Симона де Бовуар, Грег МакКеон. Фундаментом будови своєї особистості ведуча називає Катехізис - книгу, що містить основні положення віровчення, яку знаменитість прочитала ще в 7 років.

"Книги, які сформували мене:

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

💙 Айн Ренд «Джерело» - про силу професіоналізму, користь егоїзму і мистецтво бути вийнятковим.

🤍Oprah Winfrey “What I Know for Sure” - про покликання і символічне значення дрібниць, про те, як збагнути свою місію і незрадливо діяти своїм шляхом, оминаючи очікування оточення ; мистецтво жити щасливо.
Купила цю книгу в Лос-Анджелесі. Не могла відірватися, читала навіть в черзі до гойдалок у Disneyland. До мене підійшов чоловік і сказав: «Опра - наш Достоєвський. Крута книга».

💚Грег МакКеон «Есенціалізм» - для миттєвої хімчистки життя і правильного розподілу пріоритетів.

💜Катехизм - книга мудрості і сили; вчить шукати суть між рядками та символічному мисленню. Прочитала в 7 років. Ця Книга стала фундаментом моєї особистості.

🖤Симона де Бовуар «Ошукана жінка» - про привілеї бути жінкою, її красу та силу у будь-яких станах - від відчаю до звитяг. Заспокійлива та водночас бурхлива проза від моєї улюбленої Симони."

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".