Відома українська телеведуча Ольга Фреймут часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram і Facebook.

Так, 38-річна знаменитість виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету в рамках рубрики під хештегом #етикетзфреймут. Цього разу Ольга показала, як правильно використовувати хліб у щоденному прийомі їжі. Виявилося, що справжня леді не повинна мокати хліб у тарілку.

"Чи можна хлібом вимочувати залишки їжі? Ні. Їмо лише те, що їдять приборами", - написала Фреймут.

"А як же жовток? Жовток можна 😇", "А якщо дуже хочеться?", "Так це ж найсмачніше , як і головне кому ☝ залишати 😂😂", "Те що не можна те і робиш", "За ті гроші які були витрачені на приготування або замовлення (тим більше) - можна 🤤😉", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ольга Фреймут показала, як правильно аплодувати. Ведуча наочно продемонструвала, що не можна задирати руки вгору і голосно кричати або навіть насвистувати.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут надихнула українців після пекельного 2020 року: "Бідність – це тимчасово".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут змусила красеня-чоловіка блищати на честь Різдва: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут розкрила сімейну таємницю, чоловік у курсі: "Закінчиться розлученням".