Зі спецфонду Мінсоцполітики виділить на компенсацію скасування пільгового тарифу на електрику 1,4 млрд грн. Одержувачі житлової субсидії компенсацію не отримають.

Хто отримає компенсацію:

опалення / скріншот з відео
опалення / скріншот з відео

Ті, хто проживає в житлових будинках, квартирах, гуртожитках, обладнаних електроопаленням і мали знижку на тариф на 31 грудня 2020 року.

Ті, хто проживає в багатоквартирних негазифікованих будинках, де не працює центральне опалення і є знижка на тариф на кінець 2020 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Багатодітні, прийомні сім'ї та дитячі будинки сімейного типу.

При розрахунку компенсації:

ремонт тепломереж, опалення, труби \\ фото Знай.UA
ремонт тепломереж, опалення, труби \\ фото Знай.UA

При наявності обліку споживання електроенергії за періодами часу застосовуються відповідні тарифні коефіцієнти;

Не застосовується 30% знижка для тих, хто проживає в 30-кілометровій зоні атомних електростанцій.

Компенсація перенаправиться постачальникам послуг із зарахуванням на особові рахунки споживачів, як часткова оплата за використану енергію за I квартал 2021 року.

Нагадаємо, українські батьки, у яких нещодавно з'явилися діти, нарешті отримають обіцяну допомогу від держави. Адже в Україні розпочато здійснення доставки "пакетів малюка" додому.

Як повідомляв Знай.uа, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що з наступного місяця ціна за газ для українців не перевищуватиме 6,99 за куб.

Також Знай.uа писав, що в Україні на одну вакансію претендують вже одинадцять осіб. А кількість зареєстрованих безробітних у нашій державі досягла 459 тисяч осіб.