В Україні в багатьох регіонах випадає сніг з дощем. Більш точно про ситуацію в четвер, 28 січня розповіла народний синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

"До нас прийшов циклон з атмосферними фронтами. Вихід південного циклону взимку-класична ситуація, яку синоптики не так, щоб люблять, але вона дуже представницька саме для зимових процесів. Класична, так. Коли всі дуже просять снігу, то нарешті він з'являється", - пише вона.

В Україні сніг з дощем. Це залежить від того, де тепліше, а де холодніше.

"На Сході - тепла повітряна маса, на Заході - вже невеликі "мінуси". 28-го січня в Україні ще погуляє циклон - на півдні, заході та Півночі очікується сніг, мокрий сніг, на схід з дощем, налипання мокрого снігу, поривчастий вітер. Тому водіям варто підкоригувати свої подорожні плани.",- стверджує синоптик.

На Заході 28 січня не варто очікувати істотних опадів. А ось на сході варто очікувати дощу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Температура повітря в четвер складе протягом дня 0-3 градуси морозу. У східних областях, на південному сході та на Дніпропетровщині очікується 2-7 градусів тепла. На дорогах-ожеледиця! Зрозуміло, там, де буде підмерзати. Кияни! Готуйте на завтра санки і зарядіть телефон, щоб фотографувати справжню зиму-в столиці передбачається сніг. На дорогах буде слизько, явно можливі проблеми з ситуацією на дорогах. Вітер з півночі, поривчастий. Температура повітря вночі опускатиметься до невеликих "мінусів", вдень від 1 морозу до 1 тепла", - стверджує синоптик.

А поки що особлива уважність всім, хто в смузі Одеса-Кропивницький-Полтава-Суми, це зараз зона снігопадів.

Нагадаємо, погода в Україні в лютому порадує температурою вище нуля, + 3 взимку.

Як повідомляв Знай.uа, у небі над Чернівцями помітили дивне сяйво, Бог подав знак.

Також Знай.uа писав, що прогноз погоди на тиждень 25-31 січня, температуру буде "качати" з морозу до +17.