У Міністерстві культури України закупили більше тисячі книг для дітей про одностатеве кохання. Вони призначені для дітей від 5 років.

За рахунок держбюджету Міністерство культури України та" Український інститут книги "придбали 1240 примірників книги" Принцеса+Принцеса: довго і щасливо", яка видана у вигляді коміксу на тему ЛГБТ-відносин. Дітям від 5 років пропонується ознайомитися з історією про двох дівчат, яка закінчується їх весіллям.

У Мінкульті підтвердили, що книги дійсно були придбані за державний рахунок і поширені серед дитячих і шкільних бібліотек по всій Україні. Однак уточнили, що список закупленої літератури був затверджений ще Кабміном Гройсмана.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше ми розповідали, що батьки виступають проти введення уроків "християнської етики" в шкільну програму.

Зазначене Положення є особистою пропозицією міністра освіти і науки України С.Шкарлета і є результатом уваги щодо позиції церковної громади, озвученої влітку 2020 року під час зустрічі Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з Прем'єр-міністром України Шмигалем.

Нагадаємо, в Україні хочуть запровадити уроки християнської етики.

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко попередив про нову хворобу в лютому: школи знову можуть закрити.

Також Знай.uа писав, що МОН відповіло викладачці, яка скаржилася на утиски через мову.