Відома українська співачка, тренерrf шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram не змогли не згадати талановитого Володимира Хоменка, який своїм виконанням хіта The Weeknd "Call Out My Name" буквально підкорив Тіну Кароль, а також показав архівне відео з виконавицею, де в далекому 2006 році зірка виступила у ще маленького Володимира в школі, потанцювавши зі щасливчиком на сцені актового залу. Шанувальники залишилися в захваті від ролика, помітивши, що роки лише прикрасили одну з найкрасивіших жінок України.

Варто відзначити, що в одному зі своїх постів Володимир буквально зазіхнувши на лаври молдавського виконавця Дана Балана, з яким Тіні не перший рік приписують роман. Хоменко пожартував, що зайняв місце Дана в 11 сезоні, адже в двох попередніх сезонах співак був зірковим тренером.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Перший мем про нас з @tina_karol не довелось довго чекати😂

Зайняв місце @danbalan в цьому сезоні😉😘"